Levitra

Levitra

Levitra on erektionhäiriön hoidossa käytetyn ainesosan, vardenafiilin kauppanimi. Tämä ainesosa on kehitetty äskettäin, ja FDA hyväksyi sen vuonna 2007. Eräs Levitra-lääkkeen pääeduista vanhempiin lääkkeisiin verrattuna on sen vaikutusnopeus. Vaikutus alkaa 15 minuutin kuluttua ensimmäisen pillerin ottamisesta.

Farmaseuttinen yhtiö Bayer kehitti aktiivisen ainesosan, vardenafiilin, mutta yhtiö ei ole ainoa aineen valmistaja. Intialaiset farmaseuttiset yhtiöt ovat ostaneet vardenafiilin molekulaarisen formulaation, ja ne valmistavat Generic Levitra-tuotetta, jonka farmakologiset piirteet ja terapeuttiset vaikutukset vastaavat alkuperäistä Levitra-lääkettä. Kyseessä ovat eri farmaseuttisten yhtiöiden valmistamat kaksi samantyyppistä lääkettä, mutta Generic Levitra -lääkettä myydään 4-5 kertaa alkuperäistä edullisempaan hintaan. Tämä johtuu vähentyneestä mainonnan tarpeesta.

Kuinka Generic Levitra toimii?

Generic Levitra toimii täydellisesti vanhempien miesten erektiohäiriöitä hoidettaessa. Lääke ei rasita kehoa, eikä lisää sydänlihaksen työtaakkaa. Vardenafiili toimii vasodilaattorina, mutta se on aktiivinen ainoastaan peniksen verisuonissa. Ainesosa saa verisuonet laajentumaan, ja tehostaa paisuvaiskudoksen täyttymistä verellä seksuaalisen kiihottumisen aikana. Kuten yleisesti tiedetään, kova erektio muodostuu veren virratessa voimakkaasti penikseen.

Levitra aikaansaa luontaisen erektion ja lyhentää seksuaalisten kanssakäymisten välissä tarvittavaa aikaa. Lääke vaikuttaa sen ottamisen jälkeen 6-7 tunnin ajan.

Tuoteohje

Levitra-pillerit tulisi nielaista yhdessä vesilasillisen kanssa. Levitra tulee ottaa optimivaikutusta varten 15-20 minuuttia ennen kanssakäymistä.

  • Levitran käyttö on suositeltavaa aloittaa 10 mg annoskoolla.

Kyseessä on optimaalinen annoskoko aloittelijoille ja yli 65-vuotiaille miehille. Sivuvaikutuksia ei esiinny, kun annoskoko on 10 mg päivässä.

  • Jos vaikutus ei ole riittävä 10 mg annoksella, eikä sivuvaikutuksia ole havaittavissa, annoskooksi voidaan lisätä 20 mg päivää kohden

Levitra 20 mg voidaan nauttia enintään kerran päivässä. Rasvaiset ruoat eivät vaikuta vardenafiilin imeytymisnopeuteen ruoansulatuskanavassa, ja siksi pillerit voidaan ottaa sekä ennen ateriaa, että sen jälkeen.

Mahdolliset sivuvaikutukset

Levitran farmakologisen turvallisuuden indeksi on kaikkien erektiohäiriön lääkemuotojen paras. Tästä huolimatta vardenafiilille erittäin herkillä henkilöille voi ilmentyä sivuvaikutuksia

  • Päänsärky
  • Naaman punoitus
  • Nenän tukkoisuus

Vardenafiili ei vaikuta sydän- ja verenkiertojärjestelmän toimintaan, eikä aiheuta korkeaa verenpainetta tai takykardiaa. Tämän takia lääkettä määrätään yli 65-vuotiaille miehille.

Varotoimet

  • Äskettäin sydäninfarktin tai aivohalvauksen sairastaneiden ja vakavaa sydänsairautta sairastavien miesten ei tule käyttää Levitra-lääkettä. Lääke ei vaikuta sydämeen, mutta aktiivinen seksuaalinen vuorovaikutus voi aiheuttaa komplikaatioita.
  • Älä ota Levitra-lääkettä yhdessä orgaanisten nitraattien ja suurien alkoholimäärien kanssa.
  • Jos sivuvaikutukset eivät lakkaa, et todennäköisesti siedä vardenafiiliä. Korvaa tässä tapauksessa lääke toisella.